Urządzenia i Akcesoria
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 porties
Składniki
Chocoladebonentaart
-
boter in blokjes gesneden, plus extra voor het invetten120 g
-
kidneybonen, uit blik licht gespoeld en uitgelekt400 g
-
1 el gezette koffiewater1 el
-
eieren, medium (53-63 g)5
-
vanillepasta1 el
-
kokosbloesemsuiker180 g
-
cacaopoeder, ongezoet70 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zeezout½ tl
Kokosnoot botercrème glazuur
-
kokosbloesemsuiker200 g
-
volle melk20 g
-
boter zacht80 g
-
vanillepasta1 tl
-
cacaopoeder, ongezoet1 ½ el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
6 g
Kalorie
1356 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Suikervrije lekkernijen
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Macarons
Brak ocen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Brak ocen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Chocolade babka
3 godz.
Turkse gekruide lamshapjes
1 godz. 30 min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Brak ocen
Gevulde veggieslakken
45 min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Brak ocen
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 godz. 30 min