意式马铃薯烘蛋

意式马铃薯烘蛋

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 块

Składniki

  • 车打芝士 切丁 (3公分 x 3公分)
    100 克
  • 褐皮马铃薯 去皮,一切四块
    700 克
  • 食油 ,用于润滑
    4 汤匙
  • 多用途面粉
    1 汤匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 熏火鸡胸肉
    60 克
    五花培根, ,腌肉,切成小块 (0.5公分 x 0.5公分)
  • 5 个
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 奶油
    60 克
  • 牛奶
    50 克
  • 1 茶匙
  • 灯笼椒 去籽,切丁 (0.5公分 x 0.5公分)
    60 克
  • 洋葱 切丁 (0.5公分 x 0.5公分)
    60 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Sód 338 mg
Białko 8 g
Kalorie 832 kJ / 199 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...