Havuç ve Portakallı Kek

Havuç ve Portakallı Kek

4.4 21 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 dilim

Składniki

  • portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları
    10 g
  • havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    330 g
  • tereyağı küçük parçalara bölünmüş, ekstra tereyağı kalıbı yağlamak için
    100 g
  • yumurta
    4
  • şeker
    220 g
  • taze sıkılmış portakal suyu
    50 g
  • un kalıba serpmek için ekstra un
    290 g
  • kabartma tozu
    1 ½ tk
  • karbonat
    1 tk
  • tarçın, toz
    1 tk
  • kurutulmuş zencefil tozu
    ½ tk
Kaplama
  • şeker
    150 g
  • portakal suyu taze sıkılmış
    25 - 30 g
  • meyve şekerlemesi, karışık, küçük parçalar halinde süslemek için

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dilim

Białko 4.6 g
Kalorie 1334.2 kJ / 318.7 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 54.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...