Urządzenia i Akcesoria
Irsk æblekage med crème anglaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portioner
Składniki
Æblekage
-
smør kold, i tern, plus ekstra til smøring110 g
-
hvedemel225 g
-
sukker, hvid plus 2 spsk110 g
-
sødmælk100 g
-
bagepulver¼ tsk
-
æg, medium1
-
æbler, søde skrællet, udkernet og skåret i stykker (2 cm)150 g
Crème Anglaise
-
sødmælk300 g
-
sukker, hvid efter smag50 - 100 g
-
æggeblommer fra mellemstore æg5
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50 mg
Białko
7 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Irsk mad
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 godz.
Tiramisukage
Brak ocen
Hyldeblomstkage med lime
Brak ocen
Tærte med makroner og bær
Brak ocen
Birkes-bærkage
Brak ocen
Blåbærsnegle
Brak ocen
Brombærtærte
Brak ocen
Små ribskager med crumble
Brak ocen