Rabarbermarcipan i skiver

Rabarbermarcipan i skiver

3.0 2 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
25 stykker

Składniki

  • mandler, med skind skrællet eller uskrællet efter ønske
    150 g
  • marzipan skåret i stykker
    200 g
  • smør blødt
    250 g
  • sukker, hvid
    200 g
  • æg, store
    4
  • hvedemel
    300 g
  • majsmel
    50 g
  • mælk
    50 g
  • bagepulver
    1 ½ tsk
  • salt
    ½ tsk
  • rabarber skrællede, skåret i stykker (2 cm)
    400 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykke

Białko 5 g
Kalorie 1036 kJ / 248 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie