Urządzenia i Akcesoria
Rabarber- og jordbærsyltetøj
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 glas
Składniki
-
rabarber skåret i stykker (2 cm)500 g
-
jordbær250 g
-
Syltetøj sukker750 g
-
vaniljestang kun frø1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 krukke
Białko
1 g
Kalorie
3315 kJ /
779 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
190 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Mascarpone frosting
Brak ocen
Mælkebøtte-honning
Brak ocen
New York-style cheesecake med jordbærsauce
Brak ocen
Sirup af brun sukker
20 min
Choux Puffs med karamel og appelsin
Brak ocen
Scones med chokoladestykker og hindbærmarmelade
Brak ocen
Appelsincurd
Brak ocen
Appelsinmarmelade
2 godz. 30 min
Gulerodsmarmelade
Brak ocen
Rosenblademarmelade
45 min