Jeleuri cu vin spumant

Jeleuri cu vin spumant

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
36 bucăți

Składniki

  • zahăr
    55 g
  • gelatină pudră
    6 pliculețe
  • vin spumant, sec sau dulce (750 ml), la temperatura camerei
    1 sticlă
  • bere de ghimbir (Ginger Ale) la temperatura camerei
    225 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bucată

Białko 1 g
Kalorie 121 kJ / 29 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...