Rabarbara- og jarðarberjasulta

Rabarbara- og jarðarberjasulta

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 krukkur

Składniki

  • rabarbari í bitum (2 cm)
    500 g
  • jarðarber
    250 g
  • sultusykur
    750 g
  • vanillustöng aðeins fræin
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 krukka

Białko 1 g
Kalorie 3315 kJ / 779 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 190 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie