Urządzenia i Akcesoria
Ledové kiwi cappuccino s vinnou pěnou
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz.
10 porce
Składniki
-
560 gramů kiwi zralého, oloupaného, na čtvrtky
-
10 lístků bazalky
-
120 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
200 gramů bílého vína, suchého
-
2 čajové lžičky medu2 čajové lžičky agávového sirupu
-
2 bílky
-
2 čajové lžičky cukru
-
2 špetky soli
-
lístky bazalky pro zdobení
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Sód
41.2 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
263.6 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vajíčková pomazánka s křenem
15 min
Tvarohovo-krupicové nočky s borůvkovým přelivem
1 godz.
Špecle v páře se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem a chřestem
45 min
Chléb s černým pivem bez kynutí
1 godz. 10 min
Migas s papričkami Padrón
Brak ocen
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 godz. 25 min
Pistáciové cupcaky
40 min
Avokádové smoothie
30 min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 min
Pico de Gallo
5 min
Low carb lasagne
1 godz. 30 min
Veganské tousty s pomazánkou z pečených paprik a kešu ořechů
30 min