Urządzenia i Akcesoria
Yoğurtlu Ekmek
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
15 dilim
Składniki
-
su240 g
-
yaş maya (10g), ufalanmış¼ küp
-
sıvı yağ kaseyi ve fırın kabını yağlamak için
-
un serpmek için ekstra un350 g
-
çavdar unu150 g
-
yoğurt100 g
-
tuz2 tk
-
bal1 tk
-
kabartma tozu1 tk
-
elma sirkesi2 yk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dilim
Białko
4 g
Kalorie
535.9 kJ /
128.1 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 godz. 10 min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Sütlü Ekmek
2 godz. 35 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 godz.
Baget ekmek
3 godz. 45 min