Urządzenia i Akcesoria
意式马铃薯烘蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 块
Składniki
-
车打芝士 切丁 (3公分 x 3公分)100 克
-
褐皮马铃薯 去皮,一切四块700 克
-
食油 ,用于润滑4 汤匙
-
多用途面粉1 汤匙
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
五花培根, ,腌肉,切成小块 (0.5公分 x 0.5公分)熏火鸡胸肉60 克
-
蛋5 个
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
奶油60 克
-
牛奶50 克
-
糖1 茶匙
-
灯笼椒 去籽,切丁 (0.5公分 x 0.5公分)60 克
-
洋葱 切丁 (0.5公分 x 0.5公分)60 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Sód
338 mg
Białko
8 g
Kalorie
832 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
秋梨膏
1 godz. 15 min
豌豆黄
10 godz. 35 min
梨汤
1 godz. 30 min
驴打滚
1 godz. 10 min
山楂糕
45 min
椰香桂花糕
3 godz. 20 min
黄油年糕
Brak ocen
麻辣串串
40 min
无糖芋泥红豆沙
Brak ocen
杏子胡萝卜球
Brak ocen
可可燕麦球
31 min
韭黄猪肉肠粉
Brak ocen