Urządzenia i Akcesoria
萝卜丝蛋饼(TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 块
Składniki
-
胡萝卜 去皮,切大块,可以放入进料口的大小100 克
-
白萝卜 去皮,切大块,可以放入进料口的大小500 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
面粉60 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
五香粉1 茶匙
-
淡味虾皮10 克
-
葱 切末2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
741.9 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
340 kJ /
81.3 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门
62 Przepisy
Chiny
Chiny