Urządzenia i Akcesoria
西葫芦丝鸡蛋饼(TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
西葫芦 切段,可以横向放入进料口的大小350 克
-
胡萝卜 去皮切段,可以横向放入进料口的大小150 克
-
水800 克
-
鸡蛋 (63-73克)2 颗
-
低筋面粉50 克
-
盐 约2-3克½ 茶匙
-
油适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
148.2 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
356.3 kJ /
85.3 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 Przepisów
Chiny
Chiny