Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 395 g vermut sec
- 1 lingură lichior de anason, ex. Pernod® sau Black Sambuca®
- 100 g stafide
- 2 portocale, doar coaja, fără partea albă, plus felii pentru garnisit
- 5 păstăi de cardamom, zdrobite
- 6 cuișoare
- 2 ½ cm ghimbir proaspăt, descojit și feliat subțire
- 2 bețe de scorțișoară
- 200 g zahăr brut de trestie
- 1005 g vin roșu, răcit
- 100 g rom negru
- 370 g bere de ghimbir, răcită
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 604 kJ / 144 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Tartă cu ceapă
1h
Supă de spanac, năut și cartofi noi
35 dk
Cocktail Bellini
5 Min
Covrigi fără gluten
1h 50min
Biscuiți cu ghimbir cu mascarpone și smochine
Brak ocen
Brunch scandinav
Brak ocen
Brunch englezesc
Brak ocen
Risotto
40min
Salată de citrice cu vinegretă de sfeclă
Brak ocen
Gin Fizz
5 Min
Salată de varză de Bruxelles, cu merișoare și migdale
50min
Mei condimentat, cu legume și ouă ochiuri
Brak ocen