香辣牛肉片

香辣牛肉片

3.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 红薯粉条
    50 克
  • 火锅底料 麻辣清油火锅底料
    100 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 2 片
  • 花椒
    1 小撮
  • 切段
    2 根
  • 豆瓣酱
    25 克
  • 800 克
  • 1 - 2 小撮
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    10 克
  • 牛肉 选用西冷切薄片
    200 克
  • 金针菇
    50 克
  • 莴笋 切薄片
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 4214.9 mg
Białko 27.7 g
Kalorie 2320 kJ / 555 kcal
Tłuszcz 29.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 33.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...