圣诞浆果松糕

圣诞浆果松糕

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
10 人份

Składniki

手指饼干碎
  • 手指饼干 (savoiardi意大利手指饼干),折半
    200 克
香草蛋奶
  • 牛奶
    250 克
  • 蛋黄
    2 个
  • 30 克
  • 1 小撮
  • 香草精
    1 ½ 茶匙
  • 玉米粉 (淀粉)
    20 克
浆果酱
  • 草莓 新鲜或冷冻
    180 克
  • 覆盆子 新鲜或冷冻
    180 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 100 克
  • 100 克
  • 燕菜粉
    1 ¼ 茶匙
鲜奶油
  • 50 克
  • 鲜奶油
    200 克
  • 马斯卡彭芝士
    200 克
组装
  • 奶油苏打饼干 折碎
    150 克
  • 新鲜薄荷叶 (opcjonalnie) 装饰用
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 593 mg
Białko 8 g
Kalorie 1498 kJ / 358 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...