Urządzenia i Akcesoria
米酒蛤蜊蒸丝瓜
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
丝瓜 去皮,切块250 克
-
蛤蜊 泡水吐沙300 克
-
葱 切段10 克
-
姜 切丝10 克
-
高汤50 克
-
米酒1 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.26 g
Kalorie
291 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
0.66 g
Błonnik
0.49 g
Węglowodany
5.65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny