Urządzenia i Akcesoria
草莓酸奶冻糕(TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
草莓 去蒂100 克
-
希腊酸奶250 克
-
天然香草糖5 克
-
细砂糖120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
17.1 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
499.1 kJ /
119.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门
62 Przepisy
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6h 45min
老北京奶酪
2h 45min
番薯糖水
40min
酒酿水波蛋
25min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Nessuna valutazione
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Nessuna valutazione
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Nessuna valutazione
血橙配金巴利布丁
Nessuna valutazione
橙汁糖浆梨
Nessuna valutazione
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Nessuna valutazione
蒸巧克力馅饼
Nessuna valutazione
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Nessuna valutazione