Urządzenia i Akcesoria
水果拼盘配柠檬蜂蜜汁(TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1500 克
Składniki
-
新鲜菠萝 约半个,切成能放入进料口的长条块状(见小贴士)650 克
-
西瓜 约¼-½个,切成能放入进料口的长条块状(见小贴士)450 克
-
蓝莓100 克
-
覆盆子100 克
-
草莓 去蒂,一切二200 克
-
香蕉 去皮,成熟的但果肉硬的2 根
-
柠檬 新鲜柠檬挤汁(约半颗柠檬)20 克
-
蜂蜜30 克
-
新鲜薄荷 只取叶子2 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1500 克
Sód
25.6 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
3952.1 kJ /
944.6 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
31.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
241.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门
62 Przepisy
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen