土豆丝培根煎饼(TM5)

土豆丝培根煎饼(TM5)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 质地结实的土豆 整颗或切小块,(4×4厘米),可以通过进料口
    1100 克
  • 15 克
  • 培根丁 (见小贴士)
    150 克
  • 澄清黄油
    60 克
  • 1 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 846.6 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 2232.1 kJ / 533.5 kcal
Tłuszcz 33.9 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 14.8 g
Węglowodany 49.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...