Bistikkage

Bistikkage

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
12 portioner

Składniki

Fyld
  • vand
    130 g
  • gelatinepulver
    1 spsk
  • sødmælk
    500 g
  • sukker, hvid
    100 g
  • majsmel
    50 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    2 tsk
Dej
  • canola olie plus ekstra til smøring
    50 g
  • rasp
    2 spsk
  • ricotta glat og godt drænet
    130 g
  • sødmælk
    50 g
  • æg
    1
  • hvedemel
    300 g
  • bagepulver
    2 ½ tsk
  • salt
    ¼ tsk
  • sukker
    150 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • smør skåret i stykker
    100 g
  • aprikosmarmelade
    30 g
  • mandler, flager
    200 g
  • fløde, 35 %
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 450.1 mg
Białko 10.8 g
Kalorie 2156.8 kJ / 513.5 kcal
Tłuszcz 30.6 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie