Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta Talas
- 500 g air
- 350 g talas
- 60 g gula kastor
- 40 g mentega tawar
- ¼ sdt garam
Oil Dough
- 85 g tepung terigu
- 40 g mentega tawar
- 2 sdt tepung ubi ungu
- ¼ sdt garam
Water Dough
- 85 g tepung terigu
- 20 g gula halus
- 30 g mentega tawar
- 30 g air
- Wartości odżywcze
- na 1 potongan
- Kalorie
- 1220.9 kJ / 292.1 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 1.6 g