青柠柚子醋猪耳朵

青柠柚子醋猪耳朵

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 洋葱
    ½ 颗
  • 1300 克
  • 打结
    2 根
  • 2 片
  • 料酒
    50 克
  • 猪耳朵 切大块
    350 克
  • 冰水 冷却用
    适量
  • 柚子醋 根据个人口味调节
    2 - 3 汤匙
  • ¼ 茶匙
  • 青柠 取皮刨丝,半颗挤出汁水
    1 颗
  • 辣椒粉
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 373.3 mg
Białko 17.4 g
Kalorie 728.3 kJ / 174.3 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...