Urządzenia i Akcesoria
青柠柚子醋猪耳朵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
洋葱½ 颗
-
水1300 克
-
葱 打结2 根
-
姜2 片
-
料酒50 克
-
猪耳朵 切大块350 克
-
冰水 冷却用适量
-
柚子醋 根据个人口味调节2 - 3 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
青柠 取皮刨丝,半颗挤出汁水1 颗
-
辣椒粉适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
373.3 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
728.3 kJ /
174.3 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家庭小酒馆
15 Przepisów
Chiny
Chiny