Urządzenia i Akcesoria
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
30 stuks
Składniki
-
gepelde amandelen100 g
-
abrikoos, gedroogd, ontpit200 g
-
eieren3
-
maïsbloem bio150 g
-
polenta100 g
-
boter in kleine blokjes (± 1 cm)150 g
-
bitter amandel aroma1 tl
-
citroenschil
-
50 g wateramandelmelk50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
2.3 g
Kalorie
461 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Brak ocen
Geode cake
Brak ocen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Courgettesoep met munt
35 min
XXL - Pompoensoep
50 min
Mini Fougasse
Brak ocen
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min
Slasapje
Brak ocen
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 godz.
Knolselder parmigiana
1 godz. 10 min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Brak ocen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min