Urządzenia i Akcesoria
Sprøde boller med creme
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 stykker
Składniki
Konditorcreme
-
mælk300 g
-
sukker50 g
-
kagemel40 g
-
æg2
-
vaniljestang1
Boller
-
smør ved stuetemperatur, i små stykker45 g
-
sukker50 g
-
strimmel appelsinskal (kun den orange del)1
-
strimmel citronskal (kun den gule del)1
-
mælk85 g
-
vand55 g
-
æg1
-
salt1 knivspids
-
honning1 tsk
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
gær5 g
-
bagehvedemel180 g
-
kagemel150 g
-
solsikkeolie500 g
Karamellisering
-
vand2070 g
-
sukker250 g
-
glukosesirup1 spsk
-
eddike1 - 2 spsk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
333.7 mg
Białko
12.1 g
Kalorie
2835 kJ /
678 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
106.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilje is
12 godz.
Skumfiduser med vaniljesmag
2 godz. 15 min
Saltkaramel- og chokolademousse
45 min
Frossen mojito cheesecake
24 godz. 25 min
Sunde snickersbarer
Brak ocen
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Brak ocen
Bærskum
10 min
Daddelbarer med mandler og kakao
Brak ocen
Peanutbutter-fudge (sukkerfri)
Brak ocen
Karameller
2 godz.
Chokoladeis
12 godz.
Chokolademousse
3 godz. 20 min