Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g vin alb (vezi recomandări)
- 10 g rom (opcjonalnie)
- 25 g amidon de porumb
- 50 g zahăr (vezi recomandări)
- 600 g fructe de pădure proaspete
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 381.7 kJ / 90.8 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 12.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cidru cu rom și unt de arțar
Brak ocen
Punch Sangria cu ghimbir
Brak ocen
Gugelhupf tradițional
Brak ocen
Croquembouche
Brak ocen
Gnocchi în sos de dovleac, salată de varză kale și năut și chec cu fructe deshidratate
Brak ocen
Plăcințele cu carne și rozmarin
Brak ocen
Smalec (rillettes de porc)
Brak ocen
Piept de pui pizzaiola cu piure de țelină și cartofi
1 Std.
Gnocchi cu cârnați și spanac, și Caise la aburi cu miere și nuci
Brak ocen
Supă cu zdrențe
45min
Lasagna săracă în carbohidrați
1h 30min
Tocană mexicană de pui
40 Min