Urządzenia i Akcesoria
古法糖芋苗
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
芋头去皮
-
水600 克
-
芋艿 ,冲洗去除表面的泥土(见要诀)800 克
古法糖芋苗
-
莲藕粉60 克
-
水1320 克
-
红糖200 克
-
干桂花1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
14.5 mg
Białko
2 g
Kalorie
1013 kJ /
242.3 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
58.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品基础烹饪
25 Przepisów
Chiny
Chiny