Wersje kompatybilne
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscuiți amaretti
- 1 albuș, de la ou mare
- 80 g zahăr extrafin
- 120 g migdale măcinate
- ½ linguriță extract natural de migdale
Umplutura de piersici
- 5 piersici, mari, ferme, 1 descojită, fără sâmbure și tăiată sferturi
- unt nesărat, pentru uns
- 30 - 40 g fulgi de migdale, după gust
Zabaglione
- 60 g vin Marsala sec
- 60 g vin alb, sec
- 120 g zahăr
- 5 fire de șofran
- 6 gălbenușuri, de la ouă medii
- 1 priză sare de mare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2610 kJ / 624 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 28.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gogoși cu unt de arahide și gem
2 Std. 40 Min
Shake de fructe de pădure
20 min
Trufe cu cafea și alune de pădure
50 min
Splash cu lemon grass și litchi
Brak ocen
Cuiburi din pâine, pentru ouă de Paște
2 Std. 40 Min
Piñarita
5 Min
Brunch scandinav
Brak ocen
Pielmieni
1u. 10min
Salată de alac în stil grecesc
30 min
Shoturi picante cu tomatillo și stridii
Brak ocen
Crudități cu sos de nuci
5 Min
Gougères
55 Min