Wersje kompatybilne
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscuiți amaretti
- 1 albuș, de la ou mare
- 80 g zahăr extrafin
- 120 g migdale măcinate
- ½ linguriță extract natural de migdale
Umplutura de piersici
- 5 piersici, mari, ferme, 1 descojită, fără sâmbure și tăiată sferturi
- unt nesărat, pentru uns
- 30 - 40 g fulgi de migdale, după gust
Zabaglione
- 60 g vin Marsala sec
- 60 g vin alb, sec
- 120 g zahăr
- 5 fire de șofran
- 6 gălbenușuri, de la ouă medii
- 1 priză sare de mare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2610 kJ / 624 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 28.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clătite cu fructe de mare, fără gluten
1 godz.
Pește char cu tapenadă de măsline și legume cu castraveți și cartofi
50 min
Budincuțe de portocale, gătite la aburi
Brak ocen
Punch mexican cu rozmarin
Brak ocen
Galete de hrișcă cu scoici și sos de cârnați Andouille
Brak ocen
Margarita cu cocos
Brak ocen
Bourbon cu smochine și sirop de arțar
Brak ocen
Gazpacho
1h 15min
Ceai negru cu amestec de condimente
Brak ocen
Smoothie de cireșe la bol, cu fulgi de cacao și müsli
10 min
Mojito
5 min
Pâine fără gluten
1 godz. 40 min