Urządzenia i Akcesoria
Manisan Kulit Jeruk
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 36 godz. 10 min
1 porsi
Składniki
-
kulit jeruk iris-iris (0.5 cm)340 g
-
air untuk mengisi hingga batas 2 liter (sekitar 3400 g, dibagi)
-
gula255 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
8 mg
Białko
3 g
Kalorie
4824 kJ /
1153 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
21 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
298 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bawang Putih Dalam Minyak
15 min
Pasta Jahe
15 min
Dark Brown Sugar
Brak ocen
Krimer Kopi Vanila
Brak ocen
Mentega Tawar
Brak ocen
Bumbu Gurih
Brak ocen
Susu Kental Manis
50 min
Pasta Olesan Anti Lengket
5 min
Bubuk Kari Madras
Brak ocen
Bumbu Lemon Pepper
Brak ocen
Premix Kue dengan Mentega Putih
5 min
Baking Powder Bebas Gluten
5 min