Tort halva cu ciocolată, fără gluten

Tort halva cu ciocolată, fără gluten

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 felii

Składniki

Tort
  • unt nesărat înmuiat, plus pentru uns
    180 g
  • semințe de susan alb
    30 g
  • migdale decojite
    100 g
  • zahăr extrafin
    150 g
  • ouă
    3
  • extract natural de vanilie
    1 linguriță
  • tahini negru (vezi recomandări)
    180 g
  • mix de făină fără gluten (vezi recomandări)
    30 g
  • praf de copt fără gluten (vezi recomandări)
    1 linguriță
Ganache
  • ciocolată amăruie (fără gluten), ruptă în bucăți
    200 g
  • frișcă lichidă, 35% grăsime
    80 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 felie

Sód 200.9 mg
Białko 13.2 g
Kalorie 2958.3 kJ / 704.3 kcal
Tłuszcz 57.4 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 23.8 g
Węglowodany 35.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...