Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluat
- 115 g iaurt simplu
- 70 g unt nesărat, cuburi
- 55 g zahăr
- 55 g apă
-
2 ¼
lingurițe drojdie uscată
lub 1 pliculeț drojdie uscată - 340 g făină, plus pentru presărat
- 140 g făină integrală
- 2 ouă mari (63-73 g)
- 1 linguriță sare
- ulei vegetal, pentru uns
Umplutură
- 455 g căpșune, curățate de codițe, tăiate jumătăți
- 115 g zahăr brun
- 30 g zeamă de lămâie
- 2 lingurițe scorțișoară măcinată
- ½ linguriță extract natural de vanilie
Asamblare
- 115 g nuci pecan tocate
- 115 g căpșune, curățate de codițe, cuburi
Glazură
- 225 g cremă de brânză, la temperatura camerei, cuburi
- 115 g unt nesărat, la temperatura camerei, cuburi
- 140 g zahăr pudră
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 2167 kJ / 518 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chifle Iepurași cu lămâie
2 godz. 40 min
Tocană de vițel, în pâine
6 godz. 30 min
Pâine cu lapte
2 Std. 20 Min
Damper cu unt cu sirop auriu
Brak ocen
Catifea albă
Brak ocen
Jeleu de merișoare
Brak ocen
Aluat de choux
2h
Orez pentru sushi
55min
Aluat dulce de tartă
1h 50 min
Focaccia cu ceapă
2h
Aluat de pizza
1h
Aluat de pizza cu trio de topping-uri
2 godz. 10 min