Urządzenia i Akcesoria
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porties
Składniki
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15.2 g
Kalorie
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
112.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ouders verwennen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Vegan boter
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min