Mini cheesecake cu Gorgonzola și gem de pere

Mini cheesecake cu Gorgonzola și gem de pere

3.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 bucăți

Składniki

  • unt nesărat plus pentru uns
    60 g
  • migdale decojite
    10 g
  • hrișcă crupe
    20 g
  • salvie proaspătă doar frunzele
    1 fir
  • sare
    1 priză
  • nuci fără coajă
    70 g
  • pere deshidratate
    80 g
  • cremă de brânză
    100 g
  • Gorgonzola (dolce sau soft)
    120 g
  • ou
    1
  • zeamă de lămâie
    1 linguriță
  • oțet balsamic
    45 g
  • apă
    40 g
  • zahăr brun
    25 g
  • piper negru măcinat
    1 priză
  • cimbru proaspăt frunze, pentru decorat

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bucată

Sód 197.4 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 786.5 kJ / 187.3 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...