Muffin Cokelat Oatmeal Bebas Gluten

Muffin Cokelat Oatmeal Bebas Gluten

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 potongan

Składniki

  • oat flake bebas gluten tambahkan 2 sdm untuk topping
    110 g
  • tepung beras putih
    100 g
  • tepung tapioka
    40 g
  • pisang dipotong bagi dua
    200 g
  • campuran buah beri-berian beku
    140 g
  • telur besar
    2
  • Greek yoghurt
    110 g
  • gula merah
    110 - 140 g
    110 - 140 g sirop mapel
  • ekstrak vanila natural
    1 sdt
  • kakao bubuk
    30 g
  • baking powder
    2 sdt
  • soda kue
    ¼ sdt
  • garam
    ¼ sdt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 potongan

Sód 161.4 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 696.5 kJ / 166.5 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 32.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie