Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 porsi
Składniki
Karamel
-
gula255 g
-
sirop mapel85 g
-
whipping cream, 30-40% lemak dibagi200 g
-
mentega tawar dingin, potong kecil-kecil30 g
-
air dibagi1030 g
-
garam1 sdt
-
sari lemon2 sdt
-
cuka1 sdm
Mousse Cokelat
-
gula55 g
-
dark chocolate (cokelat hitam) (min. 50% kakao), potong-potong200 g
-
whipping cream, 30-40% lemak85 g
-
telur besar4
-
garam1 jumput
Krim Kocok
-
whipping cream, 30-40% lemak450 g
-
cokelat parut untuk hiasan
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
289 mg
Białko
7 g
Kalorie
2120 kJ /
506 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tahapan Gula TM6
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kue Bulan Susu Kacang Cannelini
5 godz.
Kue Bulan Ubi Osmanthus
Brak ocen
Kue Bulan Es Krim Stroberi Vanilla
2 godz. 30 min
Kue Bulan Es Krim Matcha Coklat
2 godz. 30 min
Kue Bulan Custard Matcha
2 godz. 50 min
Kue Bulan Ubi Ungu Susu
Brak ocen
Kue Bulan Labu Isi Mangga dan Krim Keju
Brak ocen
Kue Bulan Talas & Ubi Ungu
Brak ocen
Bubur Jagung
30 min
Aneka Truffle Cokelat
2 godz. 50 min
Cookies Almond Kelapa
35 min
Trifle Beri
Brak ocen