柳橙果乾磅蛋糕
TM6 TM5

柳橙果乾磅蛋糕

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 奶油 塗抹烤盤用 (opcjonalnie)
  • 10 克 風乾柳橙片 ,切半
  • 40 克 冰糖
  • 175 克 無鹽奶油 (切塊,室溫軟化)
  • 150 克 自製冰糖粉
  • 200 克 中筋麵粉
  • 5 克 泡打粉
  • 4 克 奶粉 (opcjonalnie)
  • 3 顆 蛋
  • 20 克 風乾柳橙片 ,用剪刀每片剪成四塊
    lub 1 顆 柳橙 取皮屑和果肉,果肉切丁約1.5公分
  • 2 茶匙 溫水

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
12570 kJ / 3007 kcal
Białko
45 g
Węglowodany
355.3 g
Tłuszcz
162 g
Tłuszcz nasycony
937.9 g
Błonnik
6.7 g
Sód
250.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy