Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mentega tawar, untuk mengoles
Tepung Bebas Gluten
- 110 g oat flake bebas gluten
-
100
g tepung beras putih, tambahkan untuk taburan
lub 100 g tepung beras cokelat, tambahkan untuk taburan - 40 g tepung tapioka
Streusel Pecan
- 55 g gula cokelat
- 1 sdt kayu manis bubuk
- 1 sdt kakao bubuk
-
30
g kacang pecan
lub 30 g kacang walnut tanpa kulit - 55 g mentega tawar dingin, potong kecil-kecil
Adonan Krim Keju
- 450 g keju krim (cream cheese), suhu ruang, potong kecil-kecil
- 110 g gula
-
110
g yoghurt plain
lub 110 g krim asam (sour cream) - 2 telur besar
- 1 ½ sdt tepung tapioka
- 1 sdt ekstrak vanila natural
Adonan Labu
- 170 g minyak sayur
- 170 g gula
- 85 g gula cokelat
- 3 telur besar
- 140 g pure labu kuning, dalam kaleng
- 1 ½ sdt soda kue
- ½ sdt garam
-
1
sdt bumbu pai labu (pumkin pie spice)
lub 1 sdt bumbu campur labu buatan sendiri (pumkin spice mix) (lihat Tip) - gula halus, untuk taburan
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 2398.8 kJ / 573.3 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 55.2 g
- Tłuszcz
- 36.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 441.8 mg