Urządzenia i Akcesoria
Amandelbretzels
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 stuks
Składniki
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
6.9 g
Kalorie
1264 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasmenu
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Brak ocen
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Vers pastadeeg
1 godz.
Koken van parelspeltgraan
Brak ocen
Halloween quiche
2 godz.
Papaya'péro
30 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 godz. 15 min
Peergelei
10 godz.
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 godz. 15 min
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Thaise burgers
35 min
Kalfszwezerik met lente-uien
Brak ocen