Focaccia Kentang dan Rosemary

Focaccia Kentang dan Rosemary

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 porsi

Składniki

  • keju Parmesan potong kecil-kecil (2 cm)
    30 g
  • air
    300 g
  • ragi kering instan
    1 sdt
    10 g ragi basah, dalam remahan
  • gula
    1 sdt
    sirop barley malt
  • tepung terigu protein tinggi (tepung roti)
    500 g
  • minyak zaitun ekstra virgin untuk mengoles
  • garam laut halus (fine sea salt) untuk taburan, secukupnya
    1 - 2 jumput
  • kentang kupas, iris tipis (1-2 mm) (lihat tip)
    250 g
  • rosemary segar hanya jarum, secukupnya
    1 - 2 tangkai

Wartości odżywcze na 1 porsi

Kalorie 650 kcal / 2719 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 106.5 g
Błonnik 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie