
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia Kentang dan Rosemary
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 porsi
Składniki
-
keju Parmesan potong kecil-kecil (2 cm)30 g
-
air300 g
-
ragi kering instan1 sdt
-
gula1 sdt
-
tepung terigu protein tinggi (tepung roti)500 g
-
minyak zaitun ekstra virgin untuk mengoles
-
garam laut halus (fine sea salt) untuk taburan, secukupnya1 - 2 jumput
-
kentang kupas, iris tipis (1-2 mm) (lihat tip)250 g
-
rosemary segar hanya jarum, secukupnya1 - 2 tangkai
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
650 kcal /
2719 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
106.5 g
Błonnik
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
5 godz.
2 godz. 20 min
Brak ocen
3 godz. 50 min
Brak ocen
5 godz.
2 godz.
Brak ocen
2 godz. 50 min
3 godz. 25 min
Brak ocen
Brak ocen