Urządzenia i Akcesoria
Focaccia Kentang dan Rosemary
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 porsi
Składniki
-
keju Parmesan potong kecil-kecil (2 cm)30 g
-
air300 g
-
10 g ragi basah, dalam remahanragi kering instan1 sdt
-
sirop barley maltgula1 sdt
-
tepung terigu protein tinggi (tepung roti)500 g
-
minyak zaitun ekstra virgin untuk mengoles
-
garam laut halus (fine sea salt) untuk taburan, secukupnya1 - 2 jumput
-
kentang kupas, iris tipis (1-2 mm) (lihat tip)250 g
-
rosemary segar hanya jarum, secukupnya1 - 2 tangkai
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
19.3 g
Kalorie
2719 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
106.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roti Pohon Natal
2h 20min
Ciabattine
Pas d’évaluation
Hot Cross Buns
3h 50min
Roti Paskah Itali
Pas d’évaluation
Danish Loaf
5h
Christmas Wreath Bread
2h
Roti Chestnut Santa
Pas d’évaluation
Christmas Berry Kouglof
2h 50min
Roti Sobek Natal
3h 25min
Skull Chocolate Meal Pack
Pas d’évaluation
Roti Zukini dengan Ampas Almond
Pas d’évaluation
Bagels Bebas Gluten
1h 50min