Roti Gandum Hitam

Roti Gandum Hitam

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 potongan

Składniki

  • tepung terigu protein tinggi tambahkan untuk taburan
    200 g
  • air
    180 g
  • ragi kering instan
    1 ½ sdt
    15 g ragi basah, dalam remahan
  • tepung gandum hitam
    100 g
  • madu
    10 g
  • garam laut
    1 sdt
  • minyak sayur untuk mengoles

Wartości odżywcze na 1 potongan

Kalorie 81 kcal / 338 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 0.4 g
Węglowodany 16.6 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie