
Urządzenia i Akcesoria
Roti Gandum dengan Biji-bijian
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
12 potongan
Składniki
Adonan Starter
-
ragi kering instan1 sdt
-
tepung terigu protein tinggi (tepung roti)50 g
-
air50 g
-
garam laut½ sdt
Adonan
-
minyak sayur untuk mengoles
-
ragi kering1 sdt
-
tepung terigu protein tinggi (tepung roti)110 g
-
tepung roti gandum utuh110 g
-
air150 g
-
garam laut1 sdt
-
sirop barley malt1 sdt
-
biji wijen35 g
-
biji rami30 g
-
air mendidih100 g
Wartości odżywcze na 1 bagian
Kalorie
108 kcal /
450 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
5 godz.
2 godz. 20 min
Brak ocen
3 godz. 50 min
Brak ocen
5 godz.
2 godz.
Brak ocen
2 godz. 50 min
3 godz. 25 min
Brak ocen
Brak ocen