Rabarbrainfusert Aperol Spritz

Rabarbrainfusert Aperol Spritz

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 glass

Składniki

Rababrasirup
  • rabarbra delt i biter (3 cm), pluss ekstra til pynt
    500 g
  • sukker
    60 g
  • vann
    60 g
  • appelsin kun saft (ca. 50 g)
    1
Spritz
  • isbiter eller flere for å fylle glassene
    12 - 18
  • Aperol
    120 g
  • musserende vin, type Prosecco
    600 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 glass

Sód 6.7 mg
Białko 0.3 g
Kalorie 625.2 kJ / 149 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 17.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie