Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g air
- 20 g biji wijen putih, dipanggang
- 30 g biji wijen hitam, dipanggang
- 50 g nasi matang
- 30 g kacang mete panggang
- 40 g gula
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 469 kJ / 112 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 3 mg