Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g labu kuning, dikupas, biji dibuang dan potong kasar
- 550 g air
- 20 g kacang mete panggang (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 224 kJ / 53 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 4 mg