Wersje kompatybilne
Keik Keju Panggang dengan Cokelat Putih dan Karamel
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biskuit
- 90 g mentega tawar, potong dadu, tambahkan untuk mengoles
- 280 g biskuit graham (digestive biscuit)
Isian Cokelat Putih
- 230 g cokelat putih, potongan kecil atau cokelat kancing
- 110 g whipping cream
- 700 g keju krim (cream cheese)
- 220 g gula
- 5 telur besar
- 1 sdt ekstrak vanila natural
- 1 jumput garam laut
Saus Karamel
- 140 g light brown sugar
- 200 g whipping cream
- 30 g mentega tawar
- 1 sdt sari lemon
- Wartości odżywcze
- na 1 bagian
- Kalorie
- 2579 kJ / 616 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 46.3 g