Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kulit Tart
- 120 g mentega tawar, dingin, potong dadu
- 175 g tepung terigu, tambahkan untuk taburan
- 50 g gula halus, tambahkan untuk taburan
- 3 kuning telur, dari telur sedang, 1 telur dikocok
Isian
- 130 g sari lemon
- 200 g gula kastor
- 200 g mentega tawar, potong dadu
- 5 lemon, kulit tipis saja tanpa empulur
- 4 telur
- 6 kuning telur, dari telur sedang
- Wartości odżywcze
- na 1 bagian
- Kalorie
- 2608 kJ / 623 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 42.8 g