
Urządzenia i Akcesoria
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porsiyon
Składniki
Baharatlı karamel sos
-
su1090 g
-
şeker300 g
-
limon suyu1 tk
-
toz tarçın½ tk
-
toz muskat3 tutam
-
kakule tane5
-
yıldız anason1
-
sirke1 yk
Mini muzların pişmesi
-
muz yerli küçük muz (ör. Anamur muzu)12
-
tereyağı2 - 3 yk
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Kalorie
671.8 kcal /
2810.5 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
154.3 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
5.5 mg