香葱老豆腐泥配鱼子酱

香葱老豆腐泥配鱼子酱

4.3 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 800 克
  • 老豆腐 切3×3厘米块
    400 克
  • 7 克
  • 香菜 切末
    10 克
  • 切末
    10 克
  • 芝麻油
    10 克
  • 鱼子酱 约30克,装饰用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 726.4 mg
Białko 10 g
Kalorie 648 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...