Urządzenia i Akcesoria
香葱老豆腐泥配鱼子酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
水800 克
-
老豆腐 切3×3厘米块400 克
-
盐7 克
-
香菜 切末10 克
-
葱 切末10 克
-
芝麻油10 克
-
鱼子酱 约30克,装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
726.4 mg
Białko
10 g
Kalorie
648 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
炫黑食尚
20 Przepisów
Chiny
Chiny
熊猫专辑
10 Przepisów
Chiny
Chiny