Urządzenia i Akcesoria
黑金流沙包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 个
Składniki
内馅
-
咸蛋黄6 颗
-
白酒 高度白酒适量
-
玉米淀粉20 克
-
吉士粉20 克
-
水50 克
-
细砂糖40 克
-
鱼胶粉5 克
-
黄油 切小块80 克
面团
-
牛奶130 克
-
干酵母粉 (约4克)1 茶匙
-
细砂糖20 克
-
可食用竹炭粉 (约3~4克)3 茶匙
-
猪油20 克
-
低筋面粉240 克
制作
-
油 涂抹用
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
66.1 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
875.8 kJ /
209.5 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
炫黑食尚
20 Przepisów
Chiny
Chiny