Cotton soft Japanese cheesecake

Cotton soft Japanese cheesecake

4.7 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 porsi

Składniki

  • mentega untuk mengoles
  • keju krim (cream cheese) suhu ruang, potong kecil-kecil
    250 g
  • minyak sayur
    80 g
  • gula kastor
    150 g
  • susu
    120 g
  • telur kuning dan telur dipisah, suhu ruang
    6
  • perasan sari lemon segar
    40 g
  • maizena
    60 g
  • air mendidih untuk memanggang
  • gula halus untuk taburan

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 175.7 mg
Białko 8.7 g
Kalorie 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie